FinansWatch

Nykredit: Moody’s ser positivt på ny konstruktion

Dagens nedgradering af Nykredit som udsteder er ærgerlig, men reguleringschef i Nykredit, Jesper Berg, hæfter sig ved, at Moody’s ser positivt på Nykredits nye tiltag.

Nykredit fik i dag en nedgradering af Moody’s, som af realkreditinstituttet bliver betegnet som ærgerlig, men ventet. Til gengæld er Moody’s positive over for de ændringer, som Nykredit for kort tiden siden meldte ud, og som blandt andet skal sikre en bedre rating ved, at man udskiller rentetilpasningslånene i et særligt kapitalcenter.

”Moody’s ser positivt på konstruktionen, men hvad det konkret manifesterer sig i, er endnu for tidligt at sige,” siger reguleringschef i Nykredit Jesper Berg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs