FinansWatch

Amagerbanken: Nykredit siger nej

Nykredit fastholder sit nej til de grønne rester af Amagerbanken

Peter Engberg vil gerne være chef for en endnu større bank, men at købe Amagerbankens rester er ikke løsningen. Det skriver business.dk.

Nykredit lægger ikke skjul på, at vækstambitionerne på bankområdet er store. Men når det kommer til at købe resterne af kollapsede Amagerbanken, så betakker topchef Peter Engberg sig.

"Vi vil gerne have mere bank, men at byde på Amagerbanken som helhed - det er ikke noget for os," lyder den klare melding fra Peter Engberg i et interview med business.dk.

Dermed fastholder Engberg linjen fra februar, hvor han fortalte FinansWatch, at selv om Amagerbank fysisk var tæt, så lå et køb fjernt fra hans tanker

”Selv om jeg kan se derud, så er det ikke det, der ligger på vores agenda. Vi har ikke et ønske om en så tæt filialdækning i et lille område, så det er ikke noget, som vi vil sende mange ressourcer efter," sagde Peter Engberg til FinansWatch og tilføjede

”Vi vil selvfølgelig følge med i, hvad der sker, men det passer ikke ind i vores strategi. Det er ikke vores ønske lige nu," siger han.

Og med en mere fremskreden købsproces ser det ud til, at det ønske kan blive den endelige dom fra Nykredits side.

RITZAU FINANS / SEHESTED

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs