FinansWatch

Nykredit-direktør: Tilsynet ønskede flere investorer

Finanstilsynet blev oprindeligt præsenteret for en anden model end den nuværende, hvor fem pensionskasser køber sig ind i Nykredit, men tilsynet ønskede flere investorer ind i realkreditinstituttet.

Michael Rasmussen, koncernchef i Nykredit.

Rygterne har gået på, at Nykredit oprindeligt kun forhandlede med PFA Pension om et køb, men at Finanstilsynet krævede flere købere. Michael Rasmussen, koncernchef i Nykredit, bekræfter nu, at tilsynet bad om en model, hvor flere aktører investerede i Nykredit. Det skriver Finans.

"Vi har løbende talt med mange forskellige aktører. På et tidspunkt præsenterer vi Finanstilsynet for én løsning, og tilbagemeldingen er, at for at få de kapitallettelser, som er så essentielle for os, ser man gerne, at der er fem checkhæfter til at betale for eventuelle fremtidige kapitalbehov frem for et. Andet ligger der sådan set ikke i det," siger Michael Rasmussen til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs