FinansWatch

Rangvid: Salg af Nykredit kan føre til højere gebyrer

Hvis et konsortie af pensionskasser køber en del af Nykredit og dermed aflyser en umiddelbar børsnotering, vil det ikke nødvendigvis betyde lavere bidragsatser end ved en børsnotering, mener Jesper Rangvid, professor ved CBS.

Jesper Rangvid, professor i finansiering på Copenhagen Business School. | Foto: CBS

Et salg af en del af Forenet Kredits andel af Nykredit kan aflyse en umiddelbar børsnotering. Men dette er ingen garanti for lavere bidragssatser til boligejerne, mener Jesper Rangvid, professor i finansiering på Copenhagen Business School. Det skriver Børsen.

Et konsortie af pensionskasserne PFA, AP Pension, PKA, MP Pension og Pensiondanmark kan være på vej ind som investorer i Nykredit. Jesper Rangvid mener dog, at pensionskasserne bør kræve et højere afkast end investorerne på børsmarkedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs