FinansWatch

Nykredit/Totalkredit

"Tankemassage" har bragt veteran tilbage til bankverdenen hos Nykredit

64-årig bankveteran er ny områdedirektør i Nykredit efter syv år som selvstændig og en menneskealder i Nordea. Han skal med sit store netværk hjælpe med at lokke flere erhvervskunder ind i biksen. Det er modigt og godt set af Nykredit at pege på ham, mener den nykårede direktør selv.

Gods anker renteswap-sag mod Nykredit

Renteswap-striden mellem Nykredit og familien Moltke fra Bregentved Gods skal tilføjes et nyt kapitel efter at godsfamilien har valgt at anke den seneste dom fra byretten.

3600 medarbejdere i Nykredit sendes på skolebænken

Landets største realkreditudbyder med tilhørende bank, Nykredit, gør i øjeblikket klar til at sende samtlige medarbejdere på uddannelse i bæredygtighed. I løbet af efteråret skal alle 3600 medarbejdere have gennemført uddannelsen.

Totalkredit møder kritik for pengegave til kunder

Foruden konceptet Kundekroner giver Nykredit også sine kunder andre rabatter, eksempelvis støtte på 10.000 kr. til at udskifte et gammelt olie- og gasfyr med en varmepumpe. Ikke alle er begejstrede over, at realkreditkæmpen på den måde forfordeler en teknologi over en anden i bestræbelserne på at være grøn.

Nykredit-topchef forsvarer omstridt Totalkredit-aftale

Topchefen for Nykredit, som Totalkredit er en del af, køber ikke kritikken af Totalkredits aftale med 44 pengeinstitutter. Ifølge ham sikrer aftalen, at også mindre banker kan konkurrere om privatkunder ved at have konkurrencedygtige realkreditprodukter på hylderne.

Nykredit lægger en milliard til sine forventninger

Nykredit opjusterer forventningerne til årets resultat med 1 mia. kr. Koncernen forklarer opjusteringen med ”en god udvikling” i årets første kvartal. Indtægterne faldt i første kvartal, mens resultatet gik en spids frem.

1 - 25 af 1131

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs