FinansWatch

Finanstilsynet rammer Jyske Realkredit med seks påbud

Jyske Banks realkreditben, Jyske Realkredit, har modtaget i alt seks påbud efter at finanstilsynet var på inspektion i februar.

En fysisk vurdering af en række ejendomme foretaget af Finanstilsynet, betyder at Jyske Realkredit skal regulere værdiansættelsen af i alt 6 ejendomme. | Foto: Peter Hove Olesen

Jyske Realkredit skal sørge for at compliancefunktion gennemgår insituttets ejendomsværdimodel. Det, og fem andre forhold som Finanstilsynet opdagede på en inspektion i starten af februar 2021, har udløst påbud til realkreditselskabet.

Blandt andet gennemgik Finanstilsynet Jyske Realkredits store eksponeringer, værdiansættelsesmodel til låneudmåling og fulgte op på outsourcingområdet. Desuden blev instituttets 10 største konsoliderede eksponeringer, samt de 20 største nye bevillinger gennemgået.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs