FinansWatch

BRF’s bidragssatser ender i landsretten

En boligejer, der er træt af bidragsforhøjelser på sit boliglån hos BRF Kredit, har fået lov til at føre sin sag ved landsretten blandt andet på grund af dens principielle karakter.

Foto: Colourbox

Det var et brev fra BRF Kredit om en bidragsforhøjelse på cirka 500 kr. om måneden tilbage i 2014, der var den berømte dråbe, som fik bægeret til at flyde over hos boligejeren Kim Paulsen.

Han valgte derfor at tage kampen op mod realkreditinstituttet, og sagen endte i byretten. Men nu har byretten – på opfordring af begge parter – valgt at sende sagen direkte videre til Østre Landsret blandt andet på grund af sagens principielle karakter, skriver DR Nyheder.

”Isoleret set ved jeg ikke, hvor mange kroner, jeg selv kan få ud af det. Men jeg gør det også af principielle grunde, nærmest idealisme. Jeg synes, det er for groft, at der hele tiden bliver skruet på knappen,” siger Kim Paulsen til DR Nyheder.

Både Nykredit, Nordea Kredit og Realkredit Danmark har varslet bidragsforhøjelser, mens BRF Kredit har lovet ikke at hæve bidragssatserne i år.

Mere fra FinansWatch

Pensiondanmark udnævner ny chef for alternativer

Chef for alternative investeringer i Pensiondanmark, Kim Nielsen, har takket ja til et job som investeringsdirektør i et nyetableret familiekontor. I Pensiondanmark tager et kendt ansigt dirigentstokken.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs