FinansWatch

BRF kan tabe 40 mio. kr. på Amagerbanken

BRFkredit risiko i forbindelse med Amagerbankens krak skønnes ikke at overstige 40 mio. kr. lyder det fra selsakbet i en fondsbørsmeddelse.

"Amagerbanken har i enkelte tilfælde stillet garantier overfor BRFkredit på vegne af kunder. Efter Amagerbankens sammenbrud vil disse garantier ikke blive

honoreret fuldt ud i en given situation. På nuværende tidspunkt vurderes risikoen herved ikke at overstige 40 mio. kr.," skriver selskabet.

BRF understreger, at man hverken har aktieinvesteringer, ansvarlig kapital eller placering af likviditet i Amagerbanken.

"BRFkredit-koncernen har i de senere år haft et begrænset forretningsomfang med Amagerbanken og vil derfor kun blive påvirket i begrænset omfang af, at Amagerbanken er blevet overtaget af Finansiel Stabilitet.," lyder det endvidere.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs