FinansWatch

Realkredit

24 millioner ekstra i vente for tre Nykredit-bosser

Allerede i 2017 fik Nykredits koncernchef, Michael Rasmussen, udlovet årsløn for at blive til og med 2019. Nu har realkreditkoncernens bestyrelse i 2018 tildelt tilsvarende dusører til to andre medlemmer i den fem mand store koncerndirektion.

Trods nyt etisk tiltag: Nykredit tavs om konsekvenser af udbyttefinte

Nykredit har med hjælp fra Deloitte gennemført en stor undersøgelse af sagen om en fond, der spekulerede i refusion af udbytteskat på schweiziske aktier. Men trods et nyt etisk tiltag afviser realkreditkoncernen at oplyse, om sagen fra fortiden har fået konsekvenser for de medarbejdere, som kendte til fondens uetiske formål.

Sådan holder Nordea-chef sig fuld af energi hele dagen

ET HOLDBART ARBEJDSLIV - Carmine Gioia har dagligt mange bolde i luften i sit job hos Nordea, hvor han står i spidsen for digitalisering. Han har masser af energi, og det får han gennem sin træning, der blandt andet består af kampsporten aikido, kombineret med en sund kost med masser af grønt.

Nordea Kredit mister markedsandele

Nordeas realkreditselskab tog kun en lille andel af den samlede vækst på det danske realkreditmarked i 2018. Selskabet har nu udpeget en midlertidig adm. direktør, efter at Peter Smith i december meddelte, at han ville stoppe.

Historisk lav rente: Japanerne fortsætter storindkøb af dansk realkredit

I de senere par år er japanske institutionelle investorer og storbanker valfartet til Danmark for at købe fastforrentede danske realkreditobligationer. Den samlede ejerandel har rundet 10 pct. af udstedelserne. Forklaringen er nogle helt særlige vilkår på det globale rentemarked, der ikke efterlader mange alternativer for japanske penge.

Nykredit lander resultat i tråd med forventningerne

Nykredit opnåede i fjerde kvartal en fremgang på bundlinjen, og på årsbasis lander landets største realkreditselskab på linje med forventningerne. Selskabet ønsker at udbetale halvdelen af årets resultat i udbytte og forventer at kunne udbetale endnu mere i Kundekroner i 2019 (Rettet).

Realkredit Danmark går frem på bundlinjen

Øget udlån, stigende bidragsindtægter og tilbageførsel af nedskrivninger resulterer i fremgang på bundlinjen hos Danske Banks realkreditselskab. Regnes nye nedskrivningsregler med, er der dog tale om et fald i resultatet.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere