FinansWatch

Realkredit

Hver tredje nyudlån vil blive ramt af forslag fra risikoråd

Det er særligt yngre boligkøbere, som vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at lægge bånd på afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

Tænketank: Boligboble er fake news

Der er ikke tegn på en boble i boligmarkedet. Faktisk er boligbyrden lavere end det historiske gennemsnit, lyder det fra Realkredit Danmark og tænketanken Boligøkonomisk Videnscenter.

Her er finansvirksomhederne de unge helst vil arbejde for

De store finanskoncerner har fået mindre opmærksomhed end ventet under coronakrisen, viser konsulenthuset Universums årlige undersøgelse af de studerendes foretrukne arbejdsgivere. Enkelte finansvirksomheder har dog oplevet markant fremgang.

Nykredit får hævet ESG-rating

Indeksudbyderen MSCI, der også vurderer finansielle virksomheders fokus på bæredygtighed, har netop givet Nykredits ESG-rating et pænt nøk op.

Tidligere Nykredit-chef skal bygge bro på tværs af landegrænser i baltisk bank

32-årige Camilla Lindved har allerede været i flere ledende stillinger. Efter otte år i Nykredit har hun skiftet den danske finanskoncern ud med en chefstilling i banken Luminor i et land, hvor kulturen er en anden, end hun er vant til. "Det med at være på udebane, kan jeg i virkeligheden ret godt lide," siger Camilla Lindved.

EDC-formand advarer mod indgreb på boligmarkedet

Timingen for indgreb på boligmarkedet er dårlig, lyder advarslen fra Poul Erik Bech, der er formand for landets største ejendomsmæglerkæde EDC. Ifølge Poul Erik Bech er der tegn på, at udviklingen på boligmarkedet vil tabe pusten helt af sig selv.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs