FinansWatch

Realkredit

Forenet Kredit udskriver valg

Forenet Kredit har onsdag udskrevet valg til repræsentantskabet, hvor medlemmer på Fyn og i Nordjylland i år skal vælge repræsentanter. Valgmøderne kommer til at foregå virtuelt.

Klaus Riskær vil forløse politisk ambition gennem Tryghedsgruppen

Det er en politisk ambition om at kunne levere fornuftige boliglån til unge, ældre og folk bosat i landdistrikterne, der har fået politiker og finansmand Klaus Riskær Pedersen til at stille op til Tryghedsgruppens repræsentantskab. "Den politik, jeg står for, kan udvikles via markedet i stedet for lovgivning," siger han til FinansWatch.

Ingredienserne til godt konverteringsår er linet op

Uro og uforudsigelighed kombineret med både vaccinehåb og mere coronafrygt. Det er nogle af de væsentlige ingredienser til samfundskagen lige nu, men alt efter hvordan hver enkel del udarter sig i løbet af året, kan de også give masser af muligheder for konverteringer af boliglån.

Bankernes udlån til erhvervslivet er faldet i 2020

Ved udgangen af november var bankernes udlån til erhvervsvirksomheder faldet med 18,5 mia. kr. sammenlignet med samme periode sidste år, viser en opgørelse fra Nationalbanken. Samtidig er indlånet steget markant.

F1-lån taber popularitet

Det tidligere så populære flekslån med en rente, der årligt bliver tilpasset, F1, er på vej ud i kulden.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere