FinansWatch

Polack: Vi skal være mere i "sync med omgivelserne"

I en tid med store politiske og sociale ændringer må erhvervslivet indstille sig på at tænke mere på social stabilitet, lyder det fra topcheferne i PFA og PKA.

Mange taler om, at der er et oprør mod eliten i gang i den vestlige verden, og det er også noget, som man mærker og reagerer på via mere ansvarlige investeringer hos PFA og PKA. Det skriver Finans, som har interviewet topcheferne i de to pensionskasser om emnet.

"Det er klart, at de ting, vi har lært i 2016, har fået de fleste til at tænke over, hvor stort et gap, vi kan have mellem erhvervslivet – som en del af en elite – og befolkningen. Der er et pres for, at virksomhederne skal være i sync med omgivelserne," siger Allan Polack, topchef i PFA, til erhvervsmediet.

Samme melding kommer fra Peter Damgaard Jensen i PKA, som understreger, at man godt kan investere i social ansvarlighed, uden at det koster på bundlinjen – det er nærmere et spørgsmål om tidsperspektiv.

 

Forsiden lige nu

Forslag om loft på kviklån skudt ned i Folketinget

Et forslag fra SF om et omkostningsloft på kviklån står ikke til at blive til virkelighed. For selv om flere af Folketingets partier anerkender udfordringen med himmelhøje kviklånsrenter, så var det under tirsdagens førstebehandling af forslaget småt med opbakningen.

PFA satser over halv milliard på Amager-projekt

Pensionsselskabet køber industrivirksomheds ejendomme og forbereder bolig- og kontorplaner, selvom lokalplan ikke er på plads. Selv hvis det glipper, kommer vi ikke til at gå tomhændede fra investeringen, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn til EjendomsWatch. Datterselskab i Thylander Gruppen er med som udvikler.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere