FinansWatch

Dette pensionsselskab leverede højeste afkast i 2016

Et pensionsselskab er alene i front, når man ser på de største pensionsselskabers evne til at forrente kundernes pensionsopsparing. Det skriver Søndagsavisen ifølge nyhedsmediet Finans. (Opdateret)

Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark Livsforsikring

Opdateret klokken 11:01 16. januar 2017 med yderligere oplysninger om opgørelsen.

Topdanmark var det pensionsselskab, som leverede det højeste afkast til sine kunder i 2016, når man sammenligner landets største pensionsselskaber. Det skriver Søndagsavisen ifølge nyhedsmediet Finans.

Pensionsselskabet leverede et afkast på 9,1 pct. og lagde dermed pæn afstand til AP Pension med det næsthøjeste afkast på 8,6 pct. Sampension følger efter med et afkast på 8,4 pct. til sine kunder, når man måler afkastet for en markedsrentepension for en 45-årig med middel risikoprofil.

"Vi er naturligvis glade for på vegne af vores kunder, at vi kommer ud med markedets bedste afkast. Men jeg synes også, at det er værd at nævne, at det for os er vigtigere at være bedst over en årrække og ikke blot i et enkelt år. Så jeg er faktisk mere glad for, at vi også ligger i toppen af markedet, når vi kigger over længere tid,” siger Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark Livsforsikring, til Søndagsavisen ifølge nyhedsmediet Finans.

I bunden ligger Nordea Liv & Pension, som forrentede kundernes pensionsopsparing med 4,6 pct. Måler man på to års sigt fra 2014 til 2016, klarer Topdanmark sig også bedst med et afkast på 8,7 pct., og Nordea Liv & Pension klarer sig ligeledes dårligst, dog med et afkast på 7,9 pct., nøjagtigt som Pension Danmarks afkast også var i perioden.

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere