Her er alle vinderne fra Årets Finansvirksomhed

Seks virksomheder blev kåret til Årets Finansvirksomhed tirsdag, hvor også en række talere fortalte om ESG, Vellivs udvikling, ATP’s udfordringer og fremtidens forsikring.
Anne Mette Toftegaard, viceadm. direktør i Alm. Brand var blandt talerne til konferencen Årets Finansvirksomhed. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard
Anne Mette Toftegaard, viceadm. direktør i Alm. Brand var blandt talerne til konferencen Årets Finansvirksomhed. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Pressen i Politikens Hus, der engang husede avisernes trykpresser, dannede tirsdag rammen om konferencen Årets Finansvirksomhed, hvor FinansWatch og EY kårede de finansvirksomheder, som har klaret sig bedst både på kort og længere sigt.

Blandt pensionsselskaberne var det Velliv, som vandt prisen blandt de kommercielle selskaber, mens Industriens Pension blev kåret blandt arbejdsmarkedsselskaberne.

Velliv kåret til årets kommercielle pensionsselskab for fjerde år i streg

Industriens Pension vinder pris til Årets Finansvirksomhed

Topdanmark fik prisen som årets aktionærejede forsikringsselskaber, og Sønderjysk Forsikring kom i toppen af feltet blandt de gensidige selskaber.

Topdanmark kåres til årets aktionærejede forsikringsselskab 2023

Sønderjysk Forsikring kåres til årets kundeejede forsikringsselskab

På bankområdet var det for ottende år i træk - ud af i alt otte prisoverrækkelser - at Ringkjøbing Landbobank vandt blandt de store og mellemstore banker. I gruppen for små og mindre pengeinstitutter var det Stadil Sparekasse, som tog trofæet med hjem.

Ringkjøbing Landbobank vinder Årets Finansvirksomhed

Mindre vestjysk sparekasse tager pris med hjem fra Årets Finansvirksomhed

Mellem prisoverrækkelsen var der også en række talere, som gav deres besyv med på forskellige temaer, som optager den finansielle sektor.

Først gik Martin Præstegaard, adm. direktør i ATP, på podiet for at tale om pensionsgigantens tre største udfordringer.

ATP-boss kritiserer regulering for at modarbejde grønne ambitioner

ATP har taget risiko ud af porteføljen efter stormvejr

Dernæst var det Vellivs konstituerede adm. direktør, Morten Møller, som fortalte om selskabets rejse fra aktionærejet til kundeejet selskab.

Konstitueret topchef efter direktørfyring i Velliv: ”Vi er kommet rigtig godt videre”

Anne Mette Toftegaard, viceadm. direktør i Alm. Brand, var på podiet for at give sit bud på, hvordan fremtidens forsikringsselskab kommer til at se ud.

Anne Mette Toftegaard: Forsikringsselskaber kan fremtidssikre deres forretningsmodel - hvis de griber muligheden

Dagens sidste taler var Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit. Hans fokus var at fortælle om, hvordan Nykredit arbejder med ESG-området.

Tonny Thierry: Bæredygtighed er det største kommercielle potentiale for Nykredit

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også