P+ ruller online lægehjælp bredere ud

Flere medlemmer hos pensionskassen får adgang til online-sundhedsbistand, og ny type hjælp føjes til tilbuddet.
Lene Mortensen er medlemsdirektør hos P+. | Foto: Pr/p+
Lene Mortensen er medlemsdirektør hos P+. | Foto: Pr/p+

Pensionskassen P+ føjer psykologbistand til et eksisterende tilbud med online-sundhedsløsninger og giver også adgang til de medlemmer, som er gået på pension, oplyser P+ i en meddelelse på sin hjemmeside.

Hidtil har P+ udelukkende givet adgang til online-lægehjælp og kun for medlemmer, som indbetaler til en pensionsordning. Men nu udvides tilbuddet, så også pensionerede medlemmer kan få lægehjælp online, og så bliver behandling af psykologer altså også føjet til tilbuddet.

”Som pensionskasse ønsker vi at være relevante for medlemmerne igennem hele livet – blandt andet ved at sikre vores medlemmers sundhed og tryghed i det daglige. Indtil nu har over 16.000 medlemmer hentet online læge-appen, og vi oplever fortsat stor interesse for tilbuddet. Det bekræfter os i, at adgangen til online-læge gør en forskel for vores medlemmer,” siger Lene Mortensen, medlemsdirektør hos P+, i meddelelsen.

Udbredelsen sker, samtidig med at P+ skifter samarbejdspartner på sundhedsløsningen. Ny partner er Hejdoktor.dk, som bl.a. samarbejder med en række forsikringsselskaber. Tidligere samarbejdede P+ med Eyr om online-lægehjælp.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også