FinansWatch

Mægler råder til at gennemtænke skrækscenarie

Et ældgammelt privatøkonomisk råd om at have en buffer til dårlige tider gælder også for pensionister. Indehaver af rådgivnings- og mæglervirksomhed råder til at tænke et af skrækscenarierne til ende, så man har til både havregrød og husleje.

Gert Nielsen er indehaver af Bedstpension og råder til at alle pensionister har sparet nok op til at kunne overleve af havregrød og blive boende i sin nuværende bolig, selv hvis aktierne falder 40 pct. | Foto: PR

At danske pensionister risikerer at få færre penge udbetalt som følge af ugunstige finansmarkeder bør ifølge indehaver af rådgivnings- og mæglerfirmaet Bedstpension, Gert Nielsen, ikke give grund til panik.

”Går man i panik, hvis pensionen dykker med 5-10 pct., så har man ikke indrettet sig rigtigt. Det bør man vide kan ske,” siger Gert Nielsen og understreger, at selvom det er ærgerligt med et fald, så betaler en smule risiko i opsparingen sig som regel i det lange løb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs