FinansWatch

Moderaterne-udspil: Lad danskerne investere mere af pensionsopsparingen og giv banker mere samfundsansvar

Som del af nyt udspil vil Lars Løkke Rasmussens nye parti have, at bankerne tager et større generelt samfundsansvar og så skal danskerne have mulighed for at investere en større del af deres pensionsopsparing.

Tidligere Venstre-formand og statsminister Lars Løkke Rasmussen fik tidligere i år godkendt Moderaterne, så partiet nu er opstillingsberettiget ved et kommende folketingsvalg. | Foto: Martin Sylvest

I et debatindlæg i Børsen præsenterer Moderaterne-stifter Lars Løkke Rasmussen sammen med to andre partiemedlemmer et vækstudspil, der særligt er stilet danske iværksættere, men som også har sigte på landets banker og pensionsselskaber.

Af indlægget fremgår det, at Moderaterne vil have bankerne til at tage et større samfundsansvar, og at de nedsætter iværksætterpaneler, som i sidste ende kan sikre bedre vilkår og lånemuligheder for opstartsvirksomheder, der gerne vil have en erhvervskonto.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs