FinansWatch

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

PKA-direktør Jon Johnsen er klar til at levere del af den finansiering, som store vindprojekter i Nordsøen skal hvile på. | Foto: PR/PKA

Med en samlet målsætning om at tidoble energiudvindingen fra havvind i Nordsøen i 2050, så Tyskland, Holland, Belgien og Danmark sammenlagt kan trække 150 gigawatt hjem, præsenterer de politiske ledere onsdag deres store planer i Esbjerg.

Som opfølgning på præsentationen af planerne melder PKA-direktør Jon Johnsen sig klar under fanerne med finansiering og milliarder til nye grønne energiprojekter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs