FinansWatch

Kvinder sakker agterud på pensionsviden

Danske kvinder svarer klart mere "ved ikke" på spørgsmål om pension end danske mænd. Det er til dels kvindernes eget problem, men bestemt også branchens, lyder det fra både direktør i Mybanker, Marlene Nørgaard Carolus, og Eva Svavars, forkvinde i interesseorganisationen Kvindeøkonomien.

Eva Svavars er forkvinde i interesseorganisationen Kvindeøkonomien mener pensionsbranchen har en stor opgave foran sig med at kommunikere godt til kvinder. | Foto: PR

Svaret "ved ikke" er det absolut mest benyttede svar, når danske kvinder bliver spurgt, hvilken risikoprofil deres pensionsopsparing har.

42 pct. af kvinderne i en rundspørge foretaget af analysehuset Wilke svarer "ved ikke" til spørgsmålet. Endnu værre står det til, når kvinderne bliver spurgt, om deres pension er med eller uden garanti. 65 pct. af kvinderne svarer "ved ikke" på det spørgsmål i Wilke-undersøgelsen. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs