FinansWatch

AP Pension investerer 1 mia. kr. i sjællandske ejendomsprojekter

AP Pension vil investere 1 mia. kr. i ejendomsprojekter på Sjælland. Selv om investeringerne foregår uden for København, er risikoen ikke højere, siger direktør.

Foto: PR/AP Pension

Pensionsselskabet AP Pension har indgået et samarbejde med Sjællands Udviklingsalliance, der arbejder for udviklingen på Sjælland, Lolland, Falster og øerne, og planlægger at poste 1 mia. kr. i sjællandske ejendomsprojekter. Det skriver Børsen.

Datterselskabet AP Ejendomme kommer til at stå for projekterne, som omfatter investeringer i både bolig- og erhvervsejendomme, projekter i offentlig-private partnerskaber, seniorboliger og potentielt grønne investeringer som power-to-x.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs