FinansWatch

Stormløbet mod bunden fortsætter på syge- og ulykkesområdet

Der skal være mere balance i regnskaberne på pensionsselskabernes forretninger for syge- og ulykkesforsikringer, lyder ønsket fra Finanstilsynet. Men pensionsselskaberne konkurrerer fortsat hårdt på prisen og underbyder gerne hinanden, lyder det fra branchekendere.

Ole Krogh er adm. direktør i Danica og ser fortsat konkurrence på SUL-området. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Der er bedt om bedre balance i tingene og mindre omfordeling blandt kunderne fra den ene side af bordet og lovet bod og bedring fra den anden, når det kommer til at få styr på pensionsselskabernes underskud på syge- og ulykkesforretningen (SUL).

Alligevel er der stadig heftig konkurrence på markedet, når pensionsselskaberne går ind i udbud med det formål at kapre nye kunder eller beholde eksisterende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs