FinansWatch

Magtforsker ser kampen om bestyrelsespladserne i P+ som et nybrud

Om en pensionskasse investerer i vindenergi eller klyngebomber har stor politisk betydning. Derfor glæder det magtforsker og assisterende professor ved Copenhagen Business School, CBS, Christoph Houman Ellersgaard at valget til bestyrelsen i pensionskassen P+ nu har sat gang i en debat om, hvordan medlemmerne egentlig ønsker at en pensionskasse investerer.

En stemme til et folketingsvalg har langt mindre betydning for samfundet end de investeringsbeslutninger, der bliver truffet i et pensionsselskab, mener magtforsker Christoph Christoph Houman Ellersgaard. | Foto: Finn Frandsen

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klager over Tryg fylder op hos ankenævn

Målt i forhold til markedsandel ligger Tryg i top når det kommer til kundesager, der er gået i en så stor hårdknude, at de skal behandles af Ankenævnet for Forsikring. Tryg fremhæver selv en stor vækst som årsag og påpeger, at antallet af klager udgør en brøkdel af de samlede sager.

Lokalbank gennemfører første transaktion med NemID-efterfølger

En succesfuld test indskriver Hvidbjerg Bank som den første til at gennemføre en transaktion med det kommende MitID-system. "Efter sommerferien forventer vi, at vores kunder vil være nogle af de første, der får mulighed for at benytte Danmarks nye digitale ID," siger serviceleder.

Højere udbetalingskrav skræmmer ikke boligkøbere væk

Flere anbefaler at hæve udbetalingskravet på boliglån for at køle boligmarkedet lidt ned. Men det kommer ikke til at skræmme boligkøberne væk, hvis de skal lægge 10 pct. i stedet for 5 pct. i udbetaling, viser ny undersøgelse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs