FinansWatch

Brancheorganisation frygter for nye solvensregler: Kan ramme pensionsselskabernes bundlinje

En mulig opstramning af solvensreglerne kan betyde mindre investeringsfrihed og ramme bundlinjerne i landets pensionsselskaber, advarer brancheorganisationen Forsikring & Pension.

Foto: PR/Forsikring & Pension

Brancheorganisationen Forsikring & Pension rejser nu ifølge Finans en advarsel om, at en kommende opstramning af solvensregler både kræver mere på bundlinjen, mindsker investeringsråderummet og går udover den grønne omstilling.

Derfor vil brancheorganisationen have EU-kommissionen til at kigge det seneste bud på en opstramning af reglerne, som det europæiske finanstilsyn, der overvåger forsikrings- og pensionsselskaberne, Eiopa, er kommet med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs