FinansWatch

APC Forsikringmæglere får bøde for ulovlige opkald

Forbrugerombudsmanden har giver APC Forsikringsmæglere en bøde på 110.000 kr. for ulovlige opkald.

Peter Lindblad er adm. direktør i APC Forsikringsmæglere. | Foto: PR/APC

Sammen med fem andre virksomheder har pensionsmæglervirksomheden APC Forsikringsmæglere modtaget en bøde for ulovlige opkald med telefonsalg i sigte.

"APC Forsikringsmæglere betaler en udenretlig bøde på 110.000 kr. for ulovlige opkald til to forbrugere på Robinsonlisten og til 10 forbrugere, som havde frabedt sig opkald fra APC Forsikringsmæglere. De ulovlige opkald blev foretaget i perioden 6. marts 2019 til 28. januar 2021," skriver Forbrugerombudsmanden i en pressemeddelelse.

Robinsonlisten er en intern liste i Det Centrale Personregister over forbrugere, som har frabedt sig uopfordrede skriftlige og telefoniske henvendelser fra virksomheder, der vil markedsføre sig.

De øvrige virksomheder, der har modtaget en bøde fra Forbrugerombudsmanden, er Bonnier Publications, Canal Digital Danmark, New Lead Media, Krone Oplevelse og DBA Marketing. Bøderne befinder sig mellem 40.000 og 250.000 kr.

Adm. direktør og stifter af APC Forsikringsmægler, Peter Lindblad, har tidligere fortalt til FinansWatch, at telefonopkald via virksomheden Pensionseksperten, hver dag genererer 15-20 kunder videre til APC.

Trods tætte bånd til ombrust mæglerfirma ser APC-direktør nul problemer med uvildigheden 

APC forudser flere fremtidige synergier med Söderberg & Partners  

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs