FinansWatch

PFA-direktør vil have gang i klimapartnerskaberne igen

Et flertal af danske topchefer peger over for Berlingske på grønne investeringer som den bedste vej ud af corona-krisen. Allan Polack, adm. direktør hos PFA, foreslår at genaktivere klimapartnerskaberne.

Foto: Watch Medier/Jan Bjarke Mindegaard

Øgede investeringer i den grønne omstilling og dernæst en lavere personskat. Sådan lyder de to største ønsker fra de 167 topchefer, som Berlingske i sit toplederpanel har spurgt, hvordan Danmark bedst kommer ud på den anden side af corona-krisen.

Allan Polack, der er adm. direktør hos pensionsselskabet PFA, opfordrer regeringen til igen at sætte gang i de 13 klimapartnerskaber, der i de flestes tilfælde afleverede sine anbefalinger, mens corona-pandemien var ved at lukke det danske samfund ned.

"Jeg mener, at man bør reaktivere de 13 klimapartnerskaber nu og bede dem prioritere, hvilke projekter der vil give den største positive effekt på beskæftigelsen og økonomien på kort sigt," siger han.

Statsminister Mette Frederiksen har inviteret formændene for de 13 partnerskaber til møde på Marienborg til september for at diskutere partnerskabernes indspark.

 

PFA tilbyder hjemmearbejde to dage om ugen

PFA er beskedent ramt af coronakrise på lejeindtægterne

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere