FinansWatch

Kommercielle pensionskæmper tørner sammen om at vinde prisen som "Årets Finansvirksomhed"

Årets Finansvirksomhed: 4. juni kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. I kategorien kommercielle pensionsselskaber er Danica, Velliv og PFA Pension i infight om prisen. Se alle nomineringerne inden for pension her.

Foto: Watch Medier/Jan Bjarke Mindegaard

Der er hård kamp blandt de største kommercielle pensionsselskaber om at vinde prisen som "Årets Finansvirksomhed." Både Danica, Velliv og PFA er blandt de tre nominerede til at vinde prisen i deres kategori.

Vinderne offentliggøres, når FinansWatch i samarbejde med EY 4. juni kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2019.

På grund af corona-situationen afholdes der i år ikke en fysisk konference og prisoverrækkelse. Vinderne vil i stedet blive offentliggjort på Finanswatch.dk.

I kategorien pensionsselskaber indgår de største pensionsselskaber målt på præmieindbetalinger. Herunder er de nominerede.

Årets pensionsselskab – kommercielle selskaber

Den overordnede pris er opdelt på kommercielle selskaber og arbejdsmarkedspensionsselskaber.

Prisen til de kommercielle selskaber gives på baggrund af selskabernes nøgletal for afkast, indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres omkostningsniveau. Pensionsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2019 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Danica Pension
  • PFA Pension
  • Velliv

Årets pensionsselskab – arbejdsmarkedspensionsselskaber

Prisen til arbejdsmarkedspensionsselskaberne gives på baggrund af selskabernes nøgletal for afkast samt for deres omkostningsniveau. Pensionsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2019 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Lægernes Pension
  • Lærernes Pension
  • MP Pension

Årets pensionsselskab – vækst

Prisen gives på baggrund af pensionsselskabernes vækst i indtægter. Selskaberne opnår point både for det seneste års vækst og for væksten over en længere årrække.

De nominerede er:

  • AP Pension
  • Topdanmark Livsforsikring
  • Velliv

Årets Finansvirksomhed 2020 i kategorierne bank, forsikring og pension bliver kåret torsdag den 4. juni i et samarbejde mellem FinansWatch og EY. Vinderne vil blive offentliggjort på finanswatch.dk.

Samtidig udgives rapporten Årets Finansvirksomhed. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight, men kan også købes separat. Læs mere om FW Insight her: https://insight.finanswatch.dk/

På grund af corona-situationen afholdes der i år ikke en fysisk konference og prisoverrækkelse. Men vi vender stærkt tilbage i 2021.

Læs nedenfor hvilke selskaber, der vandt priser sidste år.

Her er vinderne af årets Finansvirksomhed 2019

Mere fra FinansWatch

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs