FinansWatch

Tusindvis af kroner adskiller omkostningerne per forsikrede i det dyreste og billigste pensionsselskab

Skal omkostningerne per medlem ned, kræver det et evigt fokus på billige og enkle løsninger til mange kunder, fortæller adm. direktør i pensionsbranchens klart mest omkostningseffektive selskab, Industriens Pension, Laila Mortensen til FinansWatch.

Adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen, har igen de laveste omkostninger pr. forsikret | Foto: PR/Industriens Pension

3949 kr. i Skandia Link. 272 kr. i Industriens Pension. Sådan ser yderpolerne ud mellem, hvor store omkostningerne pr. forsikret er i landets mest almindelige pensionsselskaber. Det viser de nyeste tal fra 2018, som Finanstilsynet har offentliggjort midt i sommerferien.

At Industriens Pension hører til blandt duksene, når det kommer til at holde omkostningerne i bund er ikke en nyhed. I årene fra 2000 til 2018 som statistikken strækker sig over har omkostningerne i Industriens Pension altid ligget i den laveste ende. Blandt andre billige selskaber findes blandt andet Pension Danmark, PKA, Pensam og en stribe medlemsejede pensionsselskaber. Alle har de det til fælles, at kunderne kommer ind via aftaler gennem deres ansættelsesforhold eller fagforeninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs