FinansWatch

Ansvarlige investeringer haler ind på afkastet på pensionskundernes prioritetsliste

Selvom investeringsafkastet stadig er den mest afgørende faktor, når danskerne kigger på deres pensionsordning, er hullet ned til ansvarlige investeringer blevet mindsket det seneste år, viser undersøgelse.

Foto: PR/Industriens Pension

Noget tyder på, at det store fokus i medierne på pensionsselskabernes ansvarlige investeringer bliver afspejlet i et stigende fokus blandt danskerne.

I hvert fald haler ansvarlige investeringer ind på afkast og overskuelighed på ranglisten over de danske pensionskunders vigtigste parametre for deres pensionsordninger. Det viser en spørgeundersøgelse foretaget af Epinion for Industriens Pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs