FinansWatch

Topchef har i årevis lagt planen for "Pauls pensionisttilværelse"

FARVEL TIL FINANSERNE: Adm. direktør i Lærernes Pension siden 1995, Paul Brüniche-Olsen, har planlagt sit exit fra arbejdsmarkedet i flere år. Han har det ikke svært ved at skulle gå fra "topchefen Paul" til "pensionisten Paul". I stedet glæder han sig til kunne gøre lige, hvad han har lyst til, siger han i et interview med FinansWatch.

Paul Brüniche-Olsen, adm. direktør i Lærernes Pension, ser frem til at kunne bruge mere tid i roklubben, når han går på pension til efteråret. | Foto: Privat

Det er en særdeles velforberedt topchef, der den 30. september lukker døren til Lærernes Pension for selv at gå på pension. For Paul Brüniche-Olsens exit fra arbejdsmarkedet har været planlagt igennem de seneste år.

Det fortæller han i et interview med FinansWatch, der den kommende tid sætter fokus på det at skulle forlade arbejdsmarkedet og i mange tilfælde også en arbejdsplads igennem mange år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs