FinansWatch

Lærernes Pension må stå skoleret: Modtager 16 påbud fra Finanstilsynet

Især på investeringsområdet er der noget at rette op på for Lærernes Pension, efter et tilsynsbesøg fra Finanstilsynet. Men også på bl.a. levetidsprognoser og selskabets rapportering til bestyrelsen må pensionskassen rette ind.

Foto: Anne Louise Houmann

Der er lidt at rette op på for Lærernes Pension, efter at Finanstilsynet i efteråret 2018 var på inspektion i pensionskassen med omkring 143.000 medlemmer.

Især på investeringsområdet har tilsynet stanget påbud ud til pensionskassen. I alt er det blevet til 16 påbud. Det fremgår af inspektionsredegørelsen fra Finanstilsynet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs