FinansWatch

Ny pensionsdirektør skal på jagt efter branchens uønskede kunder

Norli Pensions nye direktør har som en af sine hovedopgaver at lokke gennemsnitsrentekunder ud af de øvrige pensionsselskaber. Målet er at effektivisere driften gennem skala.

Mads Smith Hansen, adm. direktør i Norli Pension | Foto: ATP

En række af landets pensionsdirektører kan godt forvente at få en opringning fra Mads Smith Hansen med et tilbud om kaffe og en snak om overtagelse gennemsnitsrentekunder.

Han tiltrådte som adm. direktør 1. februar i Norli Pension, og udover også at have CFO-ansvaret – og hvad der nu ellers følger med som øverste ansvarlige i en organisation med blot seks fuldtidsansatte – har han som opgave at opkøbe kundeporteføljer hos de øvrige pensionsselskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Danmarks nyeste bank ser ubekymret på konkurrencen

Der er plads i markedet til erhvervsbanken Kompasbank, der har godt og vel seks måneder på bagen. Det siger bankens stifter og direktør, der i højere grad ser Lunar og den etablerede banksektor som potentielle samarbejdspartnere frem for konkurrenter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs