FinansWatch

Industriens Pension er optimistisk om ejendomsmarkedet

Ejendomsinvesteringschefen hos Industriens Pension ser positivt på de kommende år i ejendomsbranchen, efter han har taget temperaturen på markedet ved dette års Mipim-messe, siger han til EjendomsWatch. Men dele af markedet giver anledning til bekymring, siger han.

Kenneth Olsson, ejendomsinvesteringschef for Industriens Pension. Han var tidligere underdirektør i ATP Ejendomme. | Foto: PR.

Kenneth Olsson, ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension, har i lighed med mange andre i den danske ejendomsbranche været på årets ejendomsmesse Mipim, hvor har taget en føler på markedet. Og hans konklusion er ikke til at tage fejl af:

"Der hersker fortsat optimisme i branchen. Der vil være fortsat høj aktivitet i en årrække," siger han til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs