FinansWatch

Medie: Store forskelle i pensionsomkostninger

Der er store forskelle i omkostninger for pensionsopsparinger, skriver Børsen på baggrund af analyse fra rådgiverselskab.

Foto: Colourbox

Der kan have være store forskelle på, hvor mange penge pensionskunder betaler for at have deres opsparing i kommercielle selskaber, viser analyse fra rådgiveren Bedstpension ifølge Børsen.

I et udregningseksempel har en fiktiv kunde på 50 år en eksisterende opsparing på 2 mio. kr., tjener 600.000 kr. årligt og sætter de næste 18 år 90.000 kr. ind på et livscyklusprodukt med mellem risiko. Her vil Sampension med en ÅOP på 0,48 pct. være den billigste med en samlet pris over de 18 år på 272.000 kr., mens Danica med en ÅOP på 1,11 pct. vil koste 677.000 over forløbet og være det dyreste.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs