FinansWatch

PFA bruger kunstig intelligens til at besvare e-mails

Selvom finanssektoren ikke for alvor har omfavnet mulighederne i kunstig intelligens, har pensionskæmpen PFA allerede 15 projekter baseret på kunstig intelligens i produktion, skriver nyhedsmediet Finans.

Selvom der er oplagte muligheder for finansvirksomheder i at bruge kunstig intelligens i forretningen, er sektoren ikke for alvor kommet i gang. Det skriver nyhedsmediet Finans, der dog fortæller, at pensionsselskabet PFA allerede har 15 projekter baseret på kunstig intelligens i produktion.

Blandt andet har man trænet en computer til at forstå og besvare kunders e-mails, skriver mediet. Indtil videre har der været en menneskelig hånd inde over for at godkende svaret til kunden, men i løbet af tre til seks måneder vil computeren være i stand til at svare på hver femte kundemail automatisk uden hjælp fra en medarbejder, skriver Finans.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Formuepleje justerer igen på udtrædelsesgebyr

Et par uger efter, at kapitalforvalteren opjusterede det såkaldte indløsningsfradrag i 12 investeringsprodukter som konsekvens af udfordringerne med mange tabsgivende investeringer, bliver det igen billigere for investorerne at udtræde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs