FinansWatch

Pensionskasse sortlister rederi efter kontroversielle ophugninger

I alt ti skibe fra Nordic American Tankers er havnet på ophugningsstrande i Asien. Senest er to nye skibe landet på stranden, skriver Dagens Næringsliv. Pensionsselskabet ekskluderer nu rederiet.

Foto: Nordic American Tankers

Yderligere to skibe, der tidligere har været ejet af Nordic American Tankers, er dukket op på stranden i Chittagong i Bangladesh, hvor den kontroversielle beaching-metode finder sted.

Det skriver Dagens Næringsliv, der sidste år kunne afsløre, at otte af rederiets tidligere skibe havnede på strande, hvor skibe bliver ophugget under kritisable forhold som i Chittagong. Rederiet har ifølge mediet tjent omkring 100 mio. dollars ved at sælge de ti skibe i løbet af de sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs