FinansWatch

PFA vinder Danmarks største pensionsordning

Novo Nordisk har igen valgt PFA som selskabet, der skal forvalte pensionskronerne for de mange ansatte i den danske medicinalkoncern.

Der er penge og prestige i at vinde Danmarks største pensionsordning - målt på formue - og igen er det PFA, som har vundet udbuddet om forvaltningen af pensionsordningerne hos Novo Nordisks mange ansatte. Det skriver Insidebusiness.

"Vi kan bekræfte, at vi på baggrund af et udbud har indgået en pensionsaftale med PFA for Novo Nordisks danske medarbejdere. Vi har ingen yderligere kommentarer," siger Katrine Sperling, som er pressechef i Novo Nordisk, til Insidebusiness.

Med pensionsudbuddet følger forvaltningen af 10 mia. kr. Ifølge Insidebusiness var de to store konkurrenter Velliv og Danica Pension kun med i den indledende fase af udbuddet, da det hurtigt blev for dyrt for selskaberne grundet de høje krav om dækning af tabt erhvervsevne, som Novo Nordisk stiller.

Det var derfor kun AP Pension, Sampension og PFA, der kæmpede videre i udbuddet, mens Sampension som det eneste andet selskab var med til sidste slutfløjt.

PFA-topchef: Konkurrence med kommercielle arbejdsmarkedskasser er ulige

Sløret gigantunderskud i PFA får tilsynet til at hæve pegefingeren

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs