FinansWatch

Edlund varmer op til nordisk sats

Inden for tre år skal KMD-ejede Edlund sælge software i både Norge og Sverige.

Foto: PR

Edlunds adm. direktør Gert Bendsen kigger mod de andre nordiske lande i jagten på vækst.

Inden for tre år skal det KMD-ejede selskab sælge sin software til kunder i Norge og Sverige, slår han fast i et interview med Computerworld.

"Vi arbejder med en 2022-plan. Der skal vi have en kontrakt i begge lande, men hvornår løsningen er live, får vi at se. Der skal landes en kontrakt i hvert land inden 2022. Så skal vi finde ud af, hvad vores forretningsmodel skal være, og om der skal bygges et partnerskab op," siger han.

Edlund er ved at nå loftet for kunder i Danmark. Ifølge egne opgørelser sidder selskabet på 60 pct. af markedet for løsninger til de danske liv- og pensionsselskaber.

Denne Artikel er leveret af ITWatch – et søstersite til FinansWatch.

Stifter træder ud af Edlunds bestyrelse

KMD-selskab vil satse mere på standardløsninger 

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs