FinansWatch

Forbrugerråd og formand for Pensionspanel efterlyser billige pensionsprodukter

Kunderne i landets pensionsselskaber bør i stigende grad tilbydes muligheden for at spare op til pension gennem passivt forvaltede - og dermed billigere - pensionsprodukter. Det mener Forbrugerrådet Tænk og formand for Penge- og pensionspanelet.

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Det er hos flere pensionsselskaber for dyrt at spare op til pension, og derfor bør selskaberne i stigende grad give kunderne mulighed for at spare op gennem passivt forvaltede pensionsordninger, som blot følger den generelle markedsudvikling.

Sådan lyder opfordringen fra seniorøkonom i Forbrugerrådet Tænk, Morten Bruun Pedersen, og Carsten Tanggaard, der er økonomiprofessor ved Aarhus Universitet og formand for Penge- og pensionspanelet, der er nedsat af Folketinget for at fremme danskernes interesse for og viden om finansielle ydelser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs