FinansWatch

Danica Pension forventer bedre afkast næste år

Trods et skuffende afkast i år holder investeringsteamet i Danica Pension fast i strategien.

Foto: PR

Danica Pension ligger i bund for 2018, når man sammenligner de forskellige pensionsselskabers afkast, men det får ikke det profilerede investeringsteam i pensionskassen til at ændre strategi. Det skriver Børsen.

Ifølge selskabets investeringsdirektør, Jesper Langmack, har man især høje forventninger til fremtidens afkast på de såkaldte alternativer.

"Havde jeg haft 10 pct. mere alternativer til at starte med, så havde vi ikke siddet her og snakket om det, så havde vi ligget i toppen. Den underliggende strategi har været helt rigtig. Det, der har været udfordringen i år, det har været det noterede aktie- og kreditmarked, som har gjort det dårligere end det generelle aktiemarked," siger Jesper Langmack til Børsen.

Han fortæller samtidig, at det vil være "usædvanligt uheldigt", hvis ikke Danica klarer sig bedre i 2019.

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs