FinansWatch

AP Pension får hård kritik for at overvåge kunde under indkøb i supermarked

To supermarkedskæder stejler over, at AP Pension har videofilmet arbejdsskadet kvinde i deres forretninger. Det har pensionsselskabet slet ikke lov til, mener de, mens kvinden selv overvejer at melde AP Pension til politiet.

Man skal kunne handle i supermarkeder uden at blive overvåget eller videofilmet af ens pensions- eller forsikringsselskab. Sådan lyder det fra to supermarkedskæder, efter at AP Pension har videofilmet en arbejdsskadet kvindelig kunde på indkøb for at fastslå, hvor medtaget hun er. Det skriver 3F.

Mediet skriver, at AP Pension hævder, at kundens løft af varer i butikkerne viser, hun ikke er så arbejdsskadet, som hun har påstået. Derfor er hun blevet nægtet udbetaling af erstatning og smidt ud af forsikringen af selskabet. Men ifølge Dagrofa, der står bag Meny-kæden, og Rema 1000, går det ikke at overvåge kunder i deres butikker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs