FinansWatch

Tidligere tilsynschef vil hjælpe sektoren med at forstå nye finansregler

Det er ikke nemt for finansvirksomheder at forstå nye regler på området. Det vil Jan Parner, der er tidligere chef i Finanstilsynet og hos ATP, hjælpe med i sit nye job som rådgiver, fortæller han til Finans.

Jan Parner | Foto: PR/Henrik Clifford

Den tidligere tilsynschef Jan Parner skiftede for nylig en stilling som chefaktuar i ATP ud med en rolle som direktør i rådgivningsvirksomheden FCG’s danske del. Her skal han rådgive finansvirksomheder om nye regler i sektoren, fortæller han i interview til Finans.

"Min erfaring fra Finanstilsynet er, at de finansielle virksomheder har utrolig svært ved at forstå reglerne, og særligt hvad der er meningen med reglerne. Det kan både ende med, at de tager for let på reglerne, men også den modsatte situation, hvor man gør for meget for at leve op til reglerne," siger Jan Parner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs