FinansWatch

AP Pension på vej med milliardprojekt i Sydhavnen

Syv grundejere med NPV i spidsen vil omdanne slidt industrikvarter til boligområde i Sydhavnen i København. AP Ejendomme er med ombord i det omfattende projekt, der indebærer udvikling af 115.000 kvm og løber op i milliarder af kroner. Over for EjendomsWatch sætter initiativtagerne ord på projektet.

Indrammet er Industritrekanten i Københavns Sydhavn, som en række grundejere, heriblandt NPV og AP Ejendomme, vil transformere til et tæt bykvarter med en overvægt af boliger. | Foto: Københavns Kommune.

Et erhvervsområde i Københavns Sydhavn skal omdannes til et boligområde i et omfattende milliardprojekt, som blandt andre AP Ejendomme og NPV står bag.

Pensionsselskabet og projektudvikleren er en del af en gruppe på syv grundejere, som har sat sig for at udvikle et helt nyt kvarter på den 62.300 kvm store grund, der i dag fremstår som et slidt industrikvarter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs