FinansWatch

Forsikringsselskaber igen klar til at træde på risikospeederen

Næsten hver andet forsikrings- og reassuranceselskab er klar til at øge investeringsrisikoen inden for de næste to år. Det er en markant fremgang i forhold til sidste års tal, viser ny global rapport. Den højere investeringslyst skyldes færre bekymringer for blandt andet geopolitiske og regulatoriske risici, lyder det.

En stor del af verdens forsikringsselskaber og reassuranceselskaber har i løbet af det seneste år fået risikoappetitten tilbage.

Sådan lyder en af konklusionerne i rapporten "Searching for better returns", som verdens største kapitalforvalter, Blackrock, har udgivet. Rapporten er lavet på bagrund af besvarelser fra 372 forsikringsdirektører fordelt på 27 forskellige lande og med sammenlagt 7800 mia. dollar, eller 50.300 mia. kr., under forvaltning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs