FinansWatch

PFA holder øje med ny digital pensionsudfordrer

Fra nytår vil pensionsappen Grandhood udfordre de traditionelle pensionsselskaber. Hos PFA ser man risiko for bevægelse i markedet, skriver Børsen.

Mads Kaagaard, koncerndirektør med ansvar for privatkunder i PFA. | Foto: PR: PFA

Fra nytår træder fintechselskabet Grandhood ind på det danske pensionsmarked med en pensionsapp med samme navn og med det formål at udfordre de traditionelle pensionsselskaber. Til Børsen fortæller PFA, at man holder øje med den nye spiller.

"Det bliver spændende at se, når de kommer med en digital løsning. Det skaber måske bevægelse i markedet, selv om vi ikke ved, hvad det er. Det kan altid skubbe lidt til resten af branchen, hvis der kommer nogen, der kan noget nyt," udtaler Mads Kaagaard, koncerndirektør med ansvar for privatkunder i PFA.

Grandhood vil i første omgang have fokus på selvstændige uden pension.

Nyt selskab i pensionsbranchen henter 20 mio. kr. i investeringsrunde

Danske fintechvirksomheder dominerer europæisk konkurrence

Mere fra FinansWatch

Analyse: Var bankerne grådige eller var de negative renter direkte ulovlige?

Erhvervsminister Simon Kollerup kaldte bankerne for grådige. Men lod dog forstå, at de negative renter ikke var ulovlige. Nu varsler ministerens egen vagthund, Forbrugerombudsmanden, en retssag mod Jyske Bank. Med så megen forvirring er der behov for en juridisk dom om retstilstanden, skriver FinansWatch’ analytiker Jens Chr. Hansen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs