FinansWatch

Ingeniørformand ser ingen hindring for pensionsbryllup trods ny Sampensionsaftale

Det ændrer ifølge Thomas Damkjær Petersen, formand for IDA, ikke noget ved planerne om et pensionsbryllup, at ISP har indgået en ny administrationsaftale.

Thomas Damkjær Petersen, formand for IDA | Foto: Henrik Frydkjær

Som FinansWatch skrev i går har pensionskassen ISP indgået en administrationsaftale med Sampension gældende fra sommeren 2019. Thomas Damkjær Petersen, formand for IDA, fortalte ellers sidste år til FInansWatch, at han ønsker de to ingeniørkassser, ISP og DIP, skal fusionere til én pensionskasse. Men den nye Sampensionaftale er ingen hindring for pensionsbrylluppet, siger IDA-formanden til Børsen.

"Hensigtserklæringen står ISP ved stadigvæk, så den regner jeg med, bliver gennemført fra 2020. Jeg tror, at ISP står ved, hvad de har skrevet under på i hensigtserklæringen," siger han til Børsen og henviser til en hensigtserklæring om en fusion, som er skrevet under af formændene for ISP, DIP og IDA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs