FinansWatch

Pensionsselskaber i tæt dyst om at blive Årets Digitale Finansvirksomhed

19. april kårer FinansWatch og analysevirksomheden Wilke Årets Digitale Finansvirksomhed. Det sker på en konference om gode digitale kundeoplevelser, som afholdes i samarbejde med PwC. Se her, hvem de nominerede er blandt pensionsselskaberne.

Jens Gammelmark, direktør for kommerciel udvikling PFA, ved Årets Digitale Finansvirksomhed 2017 | Foto: NIELS HOUGAARD

Industriens Pension og PFA Pension er topscorerne med to nomineringer, når FinansWatch sammen med analysevirksomheden Wilke kårer Årets Digitale Finansvirksomhed.

Det sker ved en stor konference torsdag den 19. april arrangeret i samarbejde med PwC i Hellerup.

Kåringen sætter for tredje år i træk fokus på de finansvirksomheder, der er kommet længst på den digitale rejse på en række områder.

Priserne bliver uddelt i fire delbrancher: store pengeinstitutter, mellemstore pengeinstitutter, forsikringsselskaber og pensionsselskaber.

På pensionsområdet var vinderne sidste år PFA Pension, som vandt den samlede pris, mens PenionsDanmark hentede prisen for Bedste digitale kundeløsninger.

Igen i år er PFA Pension nomineret til hovedprisen, men også prisen for Bedste digitale kundeløsninger. PFA Pension bliver blandt andet fremhævet for sin hjemmeside og sit arbejde med sociale medier samt for sit interne arbejde med selskabets digitale strategi.

Også Industriens Pension er nomineret til begge priser og får blandt andet point for sin innovationsevne og for sin personlige ’min side’ samt for sit interne arbejde med kunde- og forbrugerindsigter og for sit arbejde med procesautomatisering og kunstig intelligens.

Derudover er PensionDanmark nomineret til hovedprisen som Årets Digitale Finansvirksomhed, mens AP Pension er nomineret for bedste digitale kundeløsninger. PensionDanmark får især point for sit arbejde med sociale medier og for sit interne arbejde med kunde- og forbrugerindsigter samt procesautomatisering og kunstig intelligens. AP Pension får især point for sin personlige ’min side’.

Sådan udpeges vinderne

Metoden bag kåringen består af følgende elementer:

En analyse af pensionsselskabernes personlige ’min side’, hjemmeside, digitale kommunikation, arbejde med sociale medier og innovation. Analysen består af en panelundersøgelse, hvor 3.200 kunder har vurderet selskabernes digitale løsninger, digitale kommunikation og innovationsevne samt en ekspertvurdering af deres digitale løsninger, digitale respons og arbejde med sociale medier.

En analyse af pensionsselskabernes interne arbejde med kunde- og forbrugerindsigter, automatisering, digital strategi og deres arbejde med procesautomatisering og kunstig intelligens. Analysen er baseret på indrapporteringer fra pensionsselskaberne i forbindelse med et dybdegående interview med den ansvarlige for pensionsselskabernes digitale strategi.

De nominerede blandt pensionsselskaberne:

Bedste digitale kundeløsninger:

  • AP Pension
  • Industriens Pension
  • PFA Pension

Samlet vinder: Årets Digitale Finansvirksomhed:

  • Industriens Pension
  • PensionDanmark
  • PFA Pension

Du kan læse meget mere om kåringen og tilmelde dig konferencen her:

http://www.digitalfinanspris.dk/

Ud over kåringerne præsenteres resultaterne af undersøgelsen i rapporten Digital Finans 2018, der er en del af FinansWatchs videntilbud – FW Insight. Læs mere om FW Insight her:

http://insight.finanswatch.dk/

Tre stærke forsikringsselskaber kæmper om at blive Årets Digitale Finansvirksomhed

Disse storbanker er nomineret til Årets Digitale Finansvirksomhed

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs