FinansWatch

Velliv melder om tocifret vækst i indbetalingerne

Der er rekordstor tilgang af nye kunder hos Velliv, der har tocifret vækst i både indbetalinger og løbende indbetalinger. Afkastene betegnes som "solide", men selskabet ser også mørke skyer i horisonten.

Steen Michael Erichsen er adm. direktør i Velliv. | Foto: PR/Velliv

Der er vækst i Velliv, hvor man melder om rekordstor tilgang af nye kunder. Det viser en meddelelse, som beskriver resultaterne for tredje kvartal.

Indbetalingerne er vokset med 22,6 pct. til 24,0 mia. kr., når man sammenligner med tredje kvartal sidste år, og de løbende indbetalinger er vokset med 10 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs