FinansWatch

Velliv-formand: Risikostyring er "super vigtig" i en krise

Velliv-formanden Anne Broeng er blevet bekræftet i, at hendes fokus på risikostyring er helt afgørende i en krise som corona. Det giver tryghed i en utryg situation, mener hun.

Anne Broeng | Foto: PR

Coronakrisen har understreget, hvor vigtig det er at have overblik over sine risici. Det siger Anne Broeng, bestyrelsesformand for pensionsselskabet Velliv, i et interview med Børsen.

Den garvede forretningskvinde, der har mere end 35 års erfaring fra den finansielle sektor, oplevede i marts 2020 at blive ramt af en følelse af utryghed, da coronakrisen for alvor ramte Danmark. Men som hun siger, så er der "en tryghed i at kende sine muligheder".

"Det, jeg er blevet bekræftet i, er, at den risikostyring, som jeg har arbejdet med i mange år, er super vigtig, hver gang man rammer en krise. Det handler om at bevare overblikket; hvordan ser situationen ud, og hvad har vi af muligheder? Man skal samtidig være handlekraftig uden at gå i panik," siger Anne Broeng til Børsen.

Velliv forklarer lavere solvensoverdækning end rivaler med nye regler

Velliv-direktør efter milliardopkøb: "Der er cashflow fra dag et" 

Medie: Vellivs ejer overvejede kapitaludvidelse 

Mere fra FinansWatch

Førende kryptoplatform vil børsnoteres

Kryptovalutaplatformen Coinbase har ansøgt om at blive noteret på Nasdaq i USA. Selskabet omsatte for cirka 8 mia. kr. sidste år, viser selskabets første offentliggjorte regnskabstal nogensinde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs