FinansWatch

Velliv kommer bedst ud af afkastopgørelse for første del af 2020

Det kundeejede pensionsselskab lander på toppen i afkastopgørelse, hvor de fleste pensionsselskaber har opnået negative afkast som følge af coronakrisen.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Produktet Vellv Aktiv (moderat risiko, 15 år til pension) lander øverst på en afkastopgørelse, som den uafhængige investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen har lavet for perioden fra 1. januar til udgangen af juli, der i høj grad er præget af coronakrisen.

Det skriver Insidebusiness.

Her lyder afkastet på 0,7 pct. efterfulgt af MP Pension (10 år til pensionsalder) på 0,41 pct. De øvrige selskaber i opgørelsen har alle præsteret et negativt afkast. AP Pension er treer i opgørelsen med AP Bæredygtig på -0,89 pct., men siger, at man i løbet af august har nået sorte tal.

”Det ser ud til, at vi lige er gået i plus i august. Det har været et vildt år, og på de værste dage var vi nede med 20 procent. Men vi forsøgte at holde hovedet koldt og fokusere på erfaringerne fra finanskrisen. Vi ville ikke gå i panik, men fokusere på de muligheder, der tegnede sig,” siger investeringsdirektør Ralf Magnussen fra AP Pension til mediet.

 

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere