FinansWatch

Velliv

Velliv bliver årets kommercielle pensionsselskab

Årets Finansvirksomhed: Årets Finansvirksomhed blandt de kommercielle pensionsselskaber blev Velliv, der tog prisen med hjem for fjerde gang på fem år. Direktører roser partnere for at være medvirkende til væksten.

Velliv hjemtager forvaltning af ejendomme for over 10 mia. kr.

Pensionsselskabet Velliv dropper Deas Asset Management som forvalter på stor ejendomsportefølje og bygger egen afdeling for asset management. ”En strategisk beslutning,” siger ejendomsdirektør i Velliv, der er gået i gang med at ansætte nye medarbejdere til opgaven.

Danskere tror fortsat på godt pensionsafkast

På trods af uroen og udviklingen på finansmarkederne i årets første måneder har danskerne ikke misten troen på, at året slutter med et positivt afkast til deres pension, viser en undersøgelse.

Danica Pension indleder arbejde med ujævn markedsrente

Usikre forhold med kursgevinster og kursfald kan ramme pensionister med markedsrente hårdt efter dårlige investeringsår, men trods opfordring fra Finanstilsynet er det ikke alle selskaber, der er klar til at skabe nye produkter.

Nordea om kovending på pensionsmarkedet: "Tiden er en anden"

For seks år siden solgte Nordea sine pensionsforretning fra. Nu køber Nordea sig tilbage i pensionsmarkedet med overtagelsen af Topdanmark Livsforsikring, der er den ”hjørnebrik i puslespillet,” som har manglet, lyder det fra bankdirektør Mads Skovlund.

1 - 25 af 138

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs