FinansWatch

Sampension omdanner Gentofte-ejendom til seniorboliger og varsler yderligere projekter

Et kvart hundrede antal seniorboliger vil i år stå klar i Gentofte, efter at Sampension har konverteret en tidligere kommunalt lejet ejendom. "Det er oplagt at kigge ind i denne type af ejendomsinvesteringer, når man ser den demografiske udvikling," lyder det fra pensionsselskabets chef for ejendomme og infrastruktur.

Konverteringen af Gentofte-ejendommen til seniorboliger passer ifølge Torbjørn Lange, chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension, "godt til området og til udviklingen generelt." | Foto: PR / Sampension/BAM

En af landets største pensionsselskaber, Sampension, udbygger sit engagement i boliger henvendt til ældre. 24 seniorboliger vil således stå klar til indflytning inden nytår på Vangedevej i Gentofte nord for København. Det skriver Sampension i en pressemeddelelse.

Den ca. 2200 kvm store ejendom, der skal bestå af 21 lejeboliger med to værelser og tre lejligheder med tre rum, og som tidligere har været lejet ud til Gentofte Kommune, er i første omgang tiltænkt pensionsselskabets kunder over 60 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs