FinansWatch

Sampensions valuetilgang giver pote i årets første halve år

Pensionsselskabet Sampension forfølger en valuestrategi på investeringsmarkederne. Den tilgang har sendt afkastet i vejret i år, men var mindre god i 2020.

Foto: PR/Sampension

Pensionsselskabet Sampension kan melde om et samlet investeringsafkast på 11,9 mia. kr. i årets første halve år. Det en forbedring på over 17 mia. kr. i forhold til samme periode sidste år, hvor investeringsafkastet landede negativt på 5,5 mia. kr. I første halvår 2021 får kunder med markedsrente dermed et gennemsnitligt afkast på 8,5 pct.

"Særligt investeringer i globale aktier, og herunder valueaktier, har givet pote i første halvår, hvor vi samtidig har nydt godt af at være positioneret til de stigende renter, som vi så i starten af året. Og så har vores unoterede investeringer fortsat deres gode performance og leveret solide afkast i årets første seks måneder. Det gælder især investeringerne i unoterede aktier (private equity), men også i bl.a. ejendomme og infrastruktur," udtaler adm. direktør Hasse Jørgensen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs